Van wie is Vliegtickets.com?

In de hedendaagse luchtvaartindustrie zijn er tal van websites waar je vliegtickets kunt boeken en vergelijken. Vliegtickets.com is zo’n platform dat het voor reizigers eenvoudiger maakt om de beste tarieven voor vliegtickets te vinden. Dit artikel gaat dieper in op de vraag: Van wie is Vliegtickets.com en wat biedt het bedrijf aan haar klanten?

Oorsprong en eigendom van Vliegtickets.com

Vliegtickets.com is opgericht in 2020 in Nederland en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een populair platform voor het vergelijken en boeken van vliegtickets. Het platform is eigendom van Travel Nerds, een toonaangevend online reisbureau in Europa.

Wat biedt Vliegtickets.com haar klanten?

Vliegtickets.com is een online platform waar gebruikers vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder zowel reguliere als low-cost carriers, kunnen vergelijken en boeken. Het platform biedt een uitgebreide zoekfunctie, waarbij klanten kunnen filteren op verschillende criteria zoals prijs, reisduur, aantal tussenstops, luchtvaartmaatschappij en nog veel meer. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk de meest geschikte vlucht vinden die voldoet aan hun wensen en budget.

Naast vliegtickets biedt Vliegtickets.com ook de mogelijkheid om een hotel te boeken, een huurauto te reserveren en/of een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Hierdoor kunnen reizigers hun hele reis met een paar klikken regelen, zonder dat ze verschillende websites hoeven te bezoeken.

Wat is de toegevoegde waarde van Vliegtickets.com voor reizigers?

    1. Vergelijken van tarieven: Het algoritme van Vliegtickets.com vergelijkt de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen en platforms om de best beschikbare deals voor de gewenste route en reisdata te tonen. Dit bespaart reizigers tijd en moeite in het zoeken naar de best mogelijke vliegtickets.
    2. Eenvoudig boeken: Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke website biedt Vliegtickets.com de mogelijkheid om snel en eenvoudig een boeking te maken. De website is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten, zodat het boekingsproces gemakkelijk en flexibel verloopt.
    3. Klantenservice en after-sales support: Vliegtickets.com heeft een deskundig klantenserviceteam dat klaarstaat om reizigers te helpen bij vragen, problemen of wijzigingen in reisschema’s. Het klantenserviceteam is bereikbaar via meerdere communicatiekanalen, zoals e-mail, telefoon en sociale media, zodat klanten gemakkelijk contact kunnen opnemen voor ondersteuning.
    4. Bescherming van persoonlijke gegevens: Vliegtickets.com hanteert strikte maatregelen op het gebied van privacy en databeveiliging om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens van klanten veilig worden bewaard en verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Kortom, Vliegtickets.com is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website voor het vergelijken en boeken van vliegtickets, die eigendom is van Travel Nerds. Het platform streeft ernaar om een ongeëvenaarde ervaring en service te bieden aan reizigers die op zoek zijn naar de beste vliegticketdeals.