Wie zit er achter Vliegtickets.com?

Vliegtickets.com is een online reisbureau gespecialiseerd in het aanbieden van goedkope vliegtickets om mensen over de hele wereld te helpen bij het vinden van de beste vliegdeals. Maar wie zit er eigenlijk achter deze bekende website? In dit artikel lichten we toe wat Vliegtickets.com precies is, wie het heeft opgericht en hoe het zijn diensten aanbiedt.

Geschiedenis en oprichting

Vliegtickets.com werd in 2010 opgericht, met de missie om reizigers te helpen bij het vinden van de beste vliegtickets tegen de laagst mogelijke prijzen. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en is onderdeel van de Otravo groep. Otravo, opgericht in 1986, is een toonaangevend online reisbureau in de Benelux en Scandinavië, gericht op zowel consumenten als bedrijven. Naast Vliegtickets.com is Otravo ook eigenaar van verschillende andere reismerken zoals Vakantiediscounter.nl, D-reizen.nl en Flygstolen.

Werkwijze en diensten

Vliegtickets.com werkt samen met tal van luchtvaartmaatschappijen, zowel reguliere als low-cost carriers, om de meest concurrerende prijzen en een breed scala aan vluchtopties aan te bieden. Reizigers kunnen gebruik maken van een eenvoudig te gebruiken zoekfunctie om snel en efficiënt de beste beschikbare vliegticketopties voor hun reis te vinden.

De website biedt ook enkele geavanceerde zoekopties, zoals een alert-service waarmee klanten op de hoogte worden gehouden wanneer er prijsveranderingen zijn voor vluchten naar hun favoriete bestemmingen. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van eventuele kortingen en goede deals.

Omdat Vliegtickets.com gelooft in transparantie, zijn alle prijzen die op de website worden vermeld inclusief alle belastingen en toeslagen. Dit maakt het vergelijkingsproces eenvoudig, aangezien er geen verborgen kosten zijn. Daarnaast biedt de website een overzicht van eventuele ingecheckte bagagekosten, zodat reizigers een weloverwogen keuze kunnen maken bij het boeken van hun ticket.

Klantenservice en ondersteuning

Een belangrijk aspect van Vliegtickets.com is de focus op klantenservice. Het bedrijf streeft ernaar om alle klantvragen zo snel en efficiënt mogelijk af te handelen, en staat bekend om zijn deskundige en vriendelijke klantenondersteuningsteam. Reizigers kunnen telefonisch of per e-mail contact opnemen met het ondersteuningsteam, of gebruik maken van een live chatfunctie op de website om direct met een medewerker te spreken over eventuele vragen of problemen.

Naast directe ondersteuning biedt Vliegtickets.com ook een uitgebreide kennisbank op hun website, waar reizigers antwoorden kunnen vinden op veelgestelde vragen en meer kunnen lezen over algemene reistips en -advies.

Conclusie

Vliegtickets.com is een betrouwbare aanbieder van vliegtickets, opgericht in Nederland en onderdeel van de Otravo groep. Door samen te werken met tal van luchtvaartmaatschappijen kunnen zij reizigers aantrekkelijke vliegticketopties en prijzen aanbieden. Met een focus op klantenservice en ondersteuning biedt Vliegtickets.com reizigers een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier om de beste vliegdeals te vinden en te boeken.