Feiten over zakenreizen in de VS – Zippia

Inhoudsopgave


Samenvatting van het onderzoek. Of u nu de stad uit vliegt voor die belangrijke zakelijke bijeenkomst of gewoon een jaarlijkse workshop bijwoont, zakenreizen vormen een belangrijk onderdeel van het protocol van elk groot bedrijf. Als het om zakenreizen gaat, toont ons uitgebreide onderzoek aan dat:

 • Zakenreizen in de VS van binnenlandse en internationale reizigers bedragen ongeveer $ 334,2 miljard aan jaarlijkse inkomsten.

 • Terwijl zakenreizen momenteel goed zijn voor ongeveer 13,6% van het totale vliegverkeer in de VSmaken ze goed 75% van de winst van luchtvaartmaatschappijen.

 • Ten minste 35% van de Amerikaanse bedrijven zakenreizen ondernemen.

 • Van 2019-2020, het aantal gemaakte zakenreizen in de VS daalde van 464 miljoen naar 185 miljoen.

 • De gemiddelde zakenreis kost Amerikanen $ 949 aan reiskosten.

Voor verdere analyse hebben we de gegevens op de volgende manieren opgesplitst
Reis | Uitgaven | Reiziger | Bedrijfsbeleid | Trends en projecties
zakenreizigers per jaar

Algemene zakenreisstatistieken

Wetende dat zakenreizen goed zijn voor tot wel 75% van de inkomsten uit vliegreizen, is het niet moeilijk te begrijpen waarom dit wordt aangemoedigd. Zakenreizen zijn zelfs zo lucratief dat het zelfs het BBP van de VS beïnvloedt. Hier zijn de feiten:

 1. Alleen al in 2016 droegen zakenreizen $ 547 miljard bij aan het totale bbp van de Verenigde Staten.

  Dat is ongeveer 3% van het totale bbp, een cijfer dat redelijk stabiel bleef tot 2020, toen de COVID-19-pandemie een negatieve invloed had op zakenreizen. In werkelijkheid komen deze hoge cijfers misschien nooit meer terug, aangezien experts 36% minder zakenreizen na COVID voorspellen.

 2. In 2021 waren zakenreizen goed voor 13,6% van de Amerikaanse luchtreizigers.

  In 2021 waren er ongeveer 229 miljoen zakenreizigers, wat een merkbare stijging is ten opzichte van de daling in 2020 tot 185 miljoen. Beide jaren hadden echter een relatief gelijk aandeel zakenreizigers (ongeveer 13%).

 3. Zakenreizen kunnen tot 75% van de omzet van een luchtvaartmaatschappij uitmaken.

  Deze trend is grotendeels toe te schrijven aan het boeken van eersteklas tickets. In plaats van geld te besparen op zakenreizen, willen steeds meer bedrijven hun reizigers maximaal comfort en gemak bieden. Hoewel dit het bedrijf er beter uit laat zien, worden deze beslissingen meestal genomen vanwege concurrentie.

 4. Zakelijke reizigers zijn goed voor maar liefst 40% van de hotelgasten.

  63% van deze reizigers is man en 50% is tussen de 35 en 54 jaar. Verder is 56% van deze personen werkzaam in een professionele of leidinggevende functie die hen ten minste $ 127.000 per jaar verdient.

zakenreizigers in procenten

Statistieken over zakenreizen

Nu we weten hoe winstgevend en veelvoorkomend zakenreizen zijn in de VS, hoe ziet de gemiddelde zakenreis er dan uit? Nou, volgens ons uitgebreide onderzoek:

 1. De gemiddelde duur van een binnenlandse zakenreis in de VS is drie dagen.

  De gemiddelde duur van een internationale reis is 5-6 dagen. Over het algemeen lijken deze aantallen in de loop van de tijd langzaam af te nemen, waarbij het oude gemiddelde (2016) voor internationale zakenreizen iets meer dan zes dagen bedroeg.

 2. Ongeveer 26% van de zakenreizen duurt slechts één dag.

  Dit is een andere factor die bijdraagt ​​aan de hoge kosten van zakenreizen door bedrijven, aangezien vluchten op dezelfde dag de kosten kunnen opdrijven. Dit bespaart het bedrijf echter elders geld (onderdak, eten, enz.).

 3. 38% van de zakenreizen in de VS is voor vergaderingen en evenementen.

  ME&I-reizen (vergaderingen, evenementen en incentivereizen) bedragen $ 139,3 miljard van alle zakenreisuitgaven, bijna 42% van de totale zakenreisuitgaven.

 4. Elke dag worden in de VS ongeveer 1,3 miljoen zakenreizen gemaakt.

  Een aantal dat een klap kreeg door de 90% vermindering van het aantal reizigers in 2020. Hoewel deze cijfers misschien niet herstellen naar pre-COVID-cijfers, is 2021 gestegen.

Statistieken over uitgaven aan zakenreizen

zakelijke reiskosten

Zoals blijkt, investeert een groot percentage van de bedrijven ondanks de kosten in zakenreizen. Het zal u echter verbazen hoeveel zakenreizen bedrijven en werknemers kosten. Volgens ons uitgebreide onderzoek:

 1. De gemiddelde binnenlandse reis van drie dagen kost tussen $ 990 en $ 1.293.

  Terwijl de gemiddelde internationale reis gemiddeld $ 2.600 of meer kost. Om deze reden moeten zakenreizen bijzonder waardevol zijn voor het bedrijf of de werknemer die ze maakt.

 2. Het gemiddelde bedrijf besteedt 17-27% van zijn totale reisbudget aan vliegtickets.

  Het zal u misschien verbazen dat vliegtickets niet het duurste onderdeel van zakenreizen zijn. Over het algemeen is de gemiddelde binnenlandse vlucht $ 470, hoe ver de bestemming ook is.

 3. Meer dan 20% van een typisch budget voor zakenreizen gaat naar voedseluitgaven.

  Dat is zelfs meer dan vluchten en kan oplopen tot honderden dollars aan onkosten. Een van de beste manieren om deze hoge kosten te vermijden, is door gebruik te maken van een gratis hotelontbijt. Nooit ontbijt kopen is tenslotte een geweldige manier om voedselkosten te besparen.

 4. Het duurste aspect van een zakenreis is accommodatie, goed voor ongeveer 34% van de totale kosten.

  Hotels verdienen veel geld aan zakenreizigers en de bedrijven die hun reizen sponsoren. Dit geldt vooral gezien het feit dat tot 40% van de hotelgasten zakenreizigers zijn.

 5. Bedrijven geven ongeveer $ 799 per persoon per dag uit tijdens een zakenreis.

  Dat is zelfs meer dan vluchten en kan oplopen tot honderden dollars aan onkosten. Een van de beste manieren om deze hoge kosten te vermijden, is door gebruik te maken van een gratis hotelontbijt. Nooit ontbijt kopen is tenslotte een geweldige manier om voedselkosten te besparen.

Statistieken voor zakenreizigers

Omdat slechts 35% van de bedrijven actief deelneemt aan zakenreizen, en dit nogal duur kan zijn, kan de demografie van reizigers nogal scheef zijn. Volgens ons onderzoek:

 1. Minstens 50% van de zakenreizigers is tussen de 35 en 54 jaar.

  Deze overvloed aan hogere leeftijden heeft ongetwijfeld te maken met de functie van een werknemer binnen het bedrijf. Oudere werknemers hebben vaker hogere functies. Dit blijkt ook uit het feit dat 56% van de zakenreizigers een professionele of leidinggevende functie bekleedt die ten minste $ 127.000 per jaar verdient.

 2. De gemiddelde zakenreiziger maakt ongeveer 6,8 reizen per jaar.

  En dit aantal is nog hoger voor millennials, die gemiddeld 7,4 reizen per jaar maken. Zo maken jongere generaties gemiddeld meer zakenreizen (per persoon) dan hun oudere generaties.

 3. 47% van de vrouwelijke reizigers reist voor zaken.

  Hoewel vrouwelijke zakenreizigers iets minder vaak reizen dan mannelijke reizigers, genieten vrouwen (gemiddeld) meer van hun reizen dan hun mannelijke tegenhangers. Over het algemeen heeft 45% van de vrouwen positieve ervaringen tijdens zakenreizen, vergeleken met 39% van de mannen.

 4. Vanaf 2021 heeft slechts 12% van de zakenreisvertegenwoordigers het gevoel dat hun werknemers niet willen reizen.

  En met de nieuwe reisrichtlijnen van de CDC in 2021 voelt 61% van de werknemers zich nu wat comfortabeler om voor zaken te reizen.

 5. Het duurt gemiddeld 38 minuten om één onkostendeclaratie in te vullen en te corrigeren.

  Hoewel het (gemiddeld) slechts 20 minuten duurt om de onkostendeclaratie in te vullen, bevat ten minste 19% van de onkostendeclaraties fouten. En met een gemiddelde van 1,5 reiskostendeclaraties die per maand worden ingediend, betekent dit dat werknemers tot wel een uur per maand kunnen besteden aan het indienen ervan.

Beleidsstatistieken van zakenreisbedrijven

Vanwege de potentieel dure aard van zakenreizen, is het geen verrassing dat bedrijven zakenreisbeleid opstellen. Hier zijn enkele statistieken met betrekking tot zakenreisbeleid:

 1. 72% van de zakenreismanagers heeft het gewenste niveau van naleving van het reisbeleid niet bereikt.

  Dit gebrek aan naleving is grotendeels te wijten aan tekortkomingen in de ervaring van de reiziger, eerlijkheid en transparantie, en aan het niet voldoen aan de budgetvereisten.

 2. Slechts 50% van de zakenreizigers volgt het reisbeleid van hun bedrijf.

  Sterker nog, 60% van de zakenreizigers begrijpt het reisbeleid van hun bedrijf niet eens, waardoor het bijzonder moeilijk te volgen is.

 3. 81% van de zakenreizen wordt gedaan met een persoonlijk voertuig.

  Daarentegen is slechts 16% van de zakenreizen vliegreizen. Dat betekent dat de meeste zakenreizigers met de auto naar hun bestemming reizen.

 4. 90,6% van de zakenreismanagers is het erover eens dat zakenreizen essentieel zijn voor de groei van het bedrijf.

  En dit sentiment komt uit een oprechte plaats, aangezien bedrijven gemiddeld een winststijging van $ 2,90 verdienen voor elke dollar die wordt uitgegeven aan zakenreizen. Dat komt neer op een gemiddelde omzetstijging van $ 9,50.

Het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie in 2020 eiste een grote tol van zakenreizen. Hoewel zakenreizen zich in 2021 beginnen te herstellen, is het aantal reizigers nog steeds ongeveer de helft van wat het was vóór COVID. Na uitgebreid onderzoek zijn hier de feiten over trends op het gebied van zakenreizen:

 1. Van 2019-2020 daalde het aantal zakenreizigers in de VS van 464 miljoen naar slechts 185 miljoen.

  Van 2010 tot 2019 bleven zakenreizigers stabiel tussen de 440 miljoen en 465 miljoen. Dit aantal is in 2020 echter drastisch gedaald en is in 2021 pas gestegen tot 229 miljoen.

 2. Van 2010-2019 groeide het aantal zakenreizigers met 4%.

  Door de COVID-19-pandemie daalde het aantal zakenreizigers echter met 60%, wat overeenkomt met andere reisdalingen in 2020.

 3. De zakenreisbranche zal naar verwachting tussen 2021 en 2028 een CAGR van 13,2% doormaken.

  Gelukkig lijken trends erop te wijzen dat zakenreizen de komende jaren zullen beginnen te herstellen van de COVID-19-pandemie. Schattingen voorspellen dat de waarde van de industrie zal stijgen van 695,9 miljard dollar in 2020 tot 2,1 miljard dollar in 2028.

Veelgestelde vragen over zakenreizen

 1. Hoeveel mensen reizen jaarlijks voor zaken?

  In de VS reizen jaarlijks 229 miljoen mensen voor zaken Hoewel dit een stijging van 20% was ten opzichte van 2020, toen er slechts 185 miljoen waren, verbleekt het nog steeds in vergelijking met de cijfers van 2019.

  Zo daalde het aantal zakenreizigers van 2019-2020 met 60%. Dit komt vooral door COVID-19, dat de reisbranche nog steeds treft met beperkingen en regelgeving.

 2. Welke soorten bedrijven reizen het meest?

  De soorten bedrijven die het meest reizen zijn als volgt:

  Deze banen houden allemaal op de een of andere manier verband met of vereisen zakenreizen. Het is echter ook vermeldenswaard dat 56% van de zakenreizigers een professionele of leidinggevende functie bekleedt die ten minste $ 127.000 per jaar verdient.

 3. Hoe groot is de zakenreismarkt?

  De markt voor zakenreizen is vanaf 2022 naar schatting 933 miljard dollar waard. Van 2020 tot 2021 herstelde de markt zich met 14%, van waar hij eerder was gedaald tot $ 695 miljard. Over het algemeen wordt verwacht dat de zakenreismarkt tussen 2021 en 2028 een CAGR van 13,2% zal doormaken.

 4. Hoeveel procent van de reizen zijn zakenreizen?

  Ongeveer 13,6% van de reizen in de VS zijn zakenreizen vanaf 2021. Dat aantal is iets hoger dan de 13% in 2020, maar de helft van wat het was vóór COVID. Zo maakten in 2019 zakenreizigers maar liefst 25% van alle reizigers uit.

 5. Hoeveel geven bedrijven uit aan zakenreizen?

  Bedrijven geven in de VS elk jaar meer dan 111,7 miljard dollar uit aan zakenreizen. Per bedrijf bedragen de reiskosten doorgaans ongeveer 10% van de jaaromzet van dat bedrijf.

Conclusie

Zakenreizen zijn een belangrijke investering voor industrieën en bedrijven in de hele Verenigde Staten. Daarom kiezen ze er, ondanks dat het hen tussen $ 990 en $ 1.293 per rit kost, er toch voor om werknemers eropuit te sturen. Sterker nog, pre-COVID was minstens 25% van de Amerikaanse reizigers zakenreiziger.

Deze reizigers vallen meestal onder bepaalde demografische groepen, waarbij ten minste 50% van de zakenreizigers tussen de 35 en 54 jaar oud is en 56% van de zakenreizigers een professionele of leidinggevende functie bekleedt die ten minste $ 127.000 per jaar verdient.

COVID-19 eiste echter een zware tol van de industrie. Het aantal binnenlandse zakenreizigers daalde van 464 miljoen naar 185 miljoen (25% naar 13%). Deze baan heeft invloed gehad op vliegtuigen, hotels, de voedingsindustrie en meer. Gelukkig heeft de zakenreisbranche een CAGR van 13,2% tussen 2021 en 2028, wat op zijn minst enigszins op herstel wijst.

Bronnen

 1. Wereldwijde zakenreizen. “Zakenreizen verantwoordelijk voor $ 547 miljard aan Amerikaans bbp in 2016, creëert meer dan 7,4 miljoen banen.” Betreden op 8 december 2021.

 2. Statistisch. “Aantal binnenlandse zaken- en vakantiereizen in de Verenigde Staten van 2008 tot 2019, met een prognose tot 2024.” Betreden op 8 december 2021.

 3. Investopedia. “Hoeveel inkomsten uit luchtvaartmaatschappijen komen van zakenreizigers?” Betreden op 8 december 2021.

 4. AHLA. “Trends in de accommodatie-industrie 2015.” Betreden op 8 december 2021.

 5. Zakelijke reisleiders. “09 nov Travel Leaders Corporate publiceert Q3 Business Travel Trends Data.” Betreden op 8 december 2021.

 6. Amerikaanse reisorganisatie. “Antwoordenblad voor reizen in de VS.” Betreden op 8 december 2021.

 7. Bureau van Transport. “Amerikaanse zakenreizen.” Betreden op 8 december 2021.

 8. GBTA. “Zakenreizen in de VS – in cijfers.” Betreden op 8 december 2021.

 9. TravelBank. “Hoeveel mag een zakenreis kosten?” Betreden op 8 december 2021.

 10. JTB. “Belangrijke zakenreisstatistieken.” Betreden op 8 december 2021.

 11. Trondent Development Corp. “Zakenreizen in cijfers.” Betreden op 9 december 2021.

 12. GTI Reizen. “Wat doen vrouwelijke zakenreizigers anders dan hun mannelijke tegenhangers?” Betreden op 9 december 2021.

 13. Hotel Management. “GBTA-enquête vindt positief momentum voor zakenreizen.” Betreden op 9 december 2021.

 14. SAP akkoord. “Bespaar tijd en geld op de verwerking van onkostennota’s.” Betreden op 9 december 2021.

 15. TravelPerk. “5 redenen waarom reizigerstevredenheid de sleutel is tot een succesvol reisprogramma.” Betreden op 9 december 2021.

 16. beslissing. “Marktomvang zakenreizen bereikt in 2028 USD 2.001,1 miljard tegen CAGR 13,2% – Valuates Reports.” Betreden op 9 december 2021.

 17. Certificeren. “De gemiddelde kosten van zakenreizen begrijpen.” Betreden op 9 december 2021.