Hoe u de beste deal krijgt voor groepsvluchten

Inhoudsopgave


Houd uw budget en uw reisgenoten tevreden bij het boeken van groepsvluchten.

Het coördineren van reizen voor een grote groep kan betekenen dat je door veel hoepels moet springen. Ken de ins en outs van het boeken van reizen en zorg ervoor dat uw groepsreis een publiekstrekker is in plaats van een budgetbreker.

Cijfers om te weten

Als het om groepsreizen gaat, is 10 het magische getal.

Groepen van 10 of meer komen in aanmerking voor groepsreistarieven bij de meeste grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder United, American, Southwest en JetBlue. Delta biedt groepsreizen aan voor gezelschappen van negen of meer personen.

Maar alleen omdat u gebruikmaakt van de groepsreisservice van een luchtvaartmaatschappij, betekent nog niet dat u gegarandeerd de laagste prijs krijgt. Hoewel luchtvaartmaatschappijen speciale voordelen kunnen bieden voor groepsreizen, zoals gratis naamswijzigingen, lage stortingen en toegang tot een groepscoördinator, krijgt u niet altijd het beste tarief.

Samen aan het binden

Niet alle luchtvaartmaatschappijen garanderen besparingen en kortingen voor groepsreizigers, maar het boeken van grote blokken tickets via de groepsreisservice van een luchtvaartmaatschappij heeft nog steeds zijn voordelen.

JetBlue biedt een offerte op maat voor uw groepstarief met aanbetalingen vanaf $ 50 per persoon en volledige betaling 60 dagen van tevoren voor internationale reizen en 30 dagen voor binnenlandse reizen.

American Airlines biedt een gegarandeerd tarief aan groepen van 10 of meer en stelt u in staat om tot 11 maanden van tevoren te boeken en namen op tickets tot 48 uur voor vertrek te wijzigen.

Southwest onderscheidt zich van de massa en lijkt de beste voorzieningen te bieden voor groepsreizen. Biedt groepen van 10 of meer speciale kortingen en flexibele betalingsmogelijkheden. Groepsboekingen helpen ook vervelende boekings-, ticketing- en wijzigingskosten te voorkomen en uw groep hoeft zich geen zorgen te maken over black-outdata of zaterdagavond of minimale verblijfsvereisten.

United Airlines rolt ook de rode loper uit voor groepsreizigers met een toegewijde groepscoördinator om u te helpen op de luchthaven, evenals priority check-in, speciale prijzen en een gegarandeerd tarief.

Beleid en voordelen verschillen per luchtvaartmaatschappij, dus zorg ervoor dat u uw onderzoek doet om de luchtvaartmaatschappij te vinden die het beste bij u past en de beste deal of waarde voor uw geld biedt.

Vliegen met een paar

Maak je geen zorgen als je reisgezelschap de reisminima van de luchtvaartmaatschappij gewoon schuwt. Door de groep te scheiden en individuele tickets te kopen, kunt u op de lange termijn meer besparen.

Luchtvaartprijzen zijn gebaseerd op vraag en aanbod. Net zoals tarieven duurder zijn tijdens piekperiodes, zullen de prijzen tijdens daluren omhoogschieten wanneer de stoelen op een vlucht beginnen vol te raken. Luchtvaartmaatschappijen wijzen stoeltoewijzingen vaak aan op basis van prijs. Dus zelfs telefonisch samenwerken met de luchtvaartmaatschappij om vluchten voor meerdere passagiers te boeken, garandeert niet dat alle tarieven dezelfde prijs zullen hebben. Coördineer uw aankooptiming om grote prijsschommelingen te voorkomen. En, indien mogelijk, splits uw groep op in kleinere delen en reserveer zitplaatsen voor slechts een paar mensen tegelijk om het beste tarief te krijgen.

Aangezien vluchtprijzen enorm kunnen variëren op basis van verschillende factoren – waarvan u de meeste niet in de hand hebt – is vergelijkend winkelen voor vluchten vaak een moeilijk spel om te winnen. Maar aangezien groepsreizen uw besparingen of uw extra kosten per reiziger vermenigvuldigen, is het onderzoeken van alle aankoopopties een goed besteedde tijd.