Hoe u goedkope Business Class-tickets kunt krijgen

Inhoudsopgave


De wereld van eersteklas vliegreizen is niet langer beperkt tot alleen de welgestelde lagen van de samenleving. Als u oplet, kunt u stoelen in business class vinden die veel voordelen bieden voor redelijke prijzen.

Het vinden van een geweldige deal voor vliegtickets is niet zo moeilijk als vroeger, maar de prijzen kunnen volatiel zijn en variëren van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij, en vaak van minuut tot minuut. Dus is het mogelijk om een ​​goede deal te krijgen voor een business class ticket?

Luxe business class, die slechts een trede lager is dan de elite first class, is een duurdere optie voor de economy-sectie. Hoewel de ervaring per luchtvaartmaatschappij verschilt, kan een persoon die business class vliegt over het algemeen een verscheidenheid aan voorzieningen verwachten, zoals extra beenruimte, keukens van wereldklasse en een verscheidenheid aan geschenken zoals pantoffels, slaapjassen en toiletartikelen.

Een eersteklas ervaring brengt exorbitante kosten met zich mee, genoeg om een ​​gat in de zak van een gemiddeld persoon te branden. Business class is een goedkopere optie die veel voordelen biedt en die over het algemeen wordt gebruikt door bedrijfsleiders die vaak vliegen. Een zwaar gordijn of een paar treden de trap op is niet het enige dat de luxeklasse scheidt van de algemene stoelen. De ervaring kan het best worden omschreven als die van een 5-sterrenhotel, 35.000 voet boven het aardoppervlak.

De meeste business class vliegers zijn het erover eens dat het meer is dan alleen extra beenruimte en de prijs meer dan waard.

Maar wat als we u vertellen dat het mogelijk is om een ​​business class ticket te boeken tegen veel lagere tarieven dan gemiddeld?

10 tips voor het vinden van goedkope Business Class-tickets

1. Timing is alles

Op het juiste moment boeken is een kunst. Je zou kunnen overwegen om ruim van tevoren te boeken als de meest beproefde methode, maar dat is niet altijd de goedkoopste manier om te gaan. De sweet spot voor boekingen is niet zes maanden of langer van tevoren, zoals je zou verwachten.

De tijd om te beginnen met winkelen voor de goedkoopste vluchtdeal is slechts vier maanden voordat u wilt vliegen. Het venster, tussen vier maanden voor vertrek en drie weken ervoor, is wanneer u waarschijnlijk de beste deal vindt. Kom regelmatig terug, want de prijzen veranderen naarmate de stoelen vol raken… of juist niet. En wacht niet tot het laatste moment. Na die deadline van drie weken beginnen de prijzen snel te stijgen.

2. Krijg deskundige hulp

Wie heeft er tijd om boekingssites voortdurend te controleren op de beste prijzen? Als dat meer tijd kost dan u kunt missen, laat de experts van Businessclassexperts.com het u gemakkelijk maken. We houden de tarieven in de gaten, zodat u dat niet hoeft te doen, en vinden het laagste tarief wanneer dit beschikbaar komt.

3. Kijk naar alternatieve luchtvaartmaatschappijen

Nieuwere luchtvaartmaatschappijen op de markt of de luchtvaartmaatschappijen van andere landen zijn bereid harder te werken om indruk op u te maken. Sommige bieden geweldige prijzen en luxere voordelen om een ​​voorsprong op hun concurrentie te krijgen. Relatief onbekende luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar, Qantas, Air France en AirAsia bieden een verbeterde business class-ervaring met goedkopere vliegtickets voor langeafstandsvluchten dan hun Amerikaanse tegenhangers.

Cathay Pacific ruime businessclass cabine – comfort, privacy en opmerkelijke luxe

Luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, Lufthansa en British Airways staan ​​bekend om hun premium cabines en eersteklas vluchten, maar de volledige luxe-ervaring komt met een flinke eersteklas ticketprijs.

Controleer zorgvuldig voordat u een economy class-ticket boekt dat u verwacht te upgraden; sommige luchtvaartmaatschappijen staan ​​geen upgrades toe of hebben beperkende regels, en sommige, zoals Cathay Pacific, opereren voornamelijk als een business class-luchtvaartmaatschappij met veel beschikbare upgrade-accommodaties.

4. Vermijd populaire hubs

Een innovatieve manier om kosten te besparen op business class-tarieven wanneer u naar populaire bestemmingen reist, is door naar nabijgelegen steden te vliegen en vervolgens een goedkopere vlucht te nemen met een forensenluchtvaartmaatschappij om uw reis te voltooien.

Het vliegticket is misschien niet alleen goedkoper voor een minder bekende stad, maar zorgt er ook voor dat de stoelen in de business class minder snel uitverkocht zijn. In plaats van bijvoorbeeld te vliegen van New York JFK naar London Heathrow, kun je beter vliegen van Newark, NJ naar London Gatwick of zelfs een buurland in Europa.

5. Meld u aan voor tariefwaarschuwingen

Om op de hoogte te blijven van prijstrends, kunt u zich het beste aanmelden voor de tariefwaarschuwingen van uw favoriete grote luchtvaartmaatschappijen. Deze waarschuwingen sturen u een sms of e-mail wanneer de tarieven dalen. Als u snel handelt, kunt u misschien een flash-uitverkoop of een plotselinge daling meemaken voordat de stoelen met korting allemaal weg zijn.

Businessclass-maaltijd van American Airlines: Langzaam gegaard West Country buikspek met venkelzaad en cassoulet van witte bonen.

6. Wees flexibel

Flexibiliteit is de sleutel tot het grijpen van goedkope business class-vluchten, vooral als uw ervaring tijdens de vlucht de prioriteit heeft. Zorg ervoor dat u bereid bent om nog een paar dagen voor of na de geplande reis toe te voegen om de beste tarieven in de strijd te krijgen.

Bepaalde dagen van de week zijn beter om te vliegen en maandag is een strikt nee, aangezien de prijzen op maandag de neiging hebben omhoog te schieten. De goedkoopste dag om binnen de VS te vliegen is dinsdag en de goedkoopste internationale vluchten vind je op woensdag.

7. Gebruik een creditcard van een luchtvaartmaatschappij

Terwijl creditcards uit het middensegment frequent flyer-miles en andere fatsoenlijke beloningen voor frequent flyers bieden, zijn de elite-kaarten die mede door luchtvaartmaatschappijen worden gebrandmerkt, waar de echte voordelen te vinden zijn. Aanmelden voor een American Airlines Mastercard of een Delta American Express-kaart kan tot veel luchtvaartvoordelen leiden.

8. Vul lege stoelen

Er zijn bepaalde tijden van het jaar en in een week waarin de bezettingsgraad van business class lager is dan normaal. Feestdagen en weekenden wanneer zakenreizigers minder vaak vliegen, zijn de beste tijd om die lege stoelen te bemachtigen voor verrassend lage upgradetarieven.

9. Scherp uw verkoopzintuigen aan

Net als de meeste retailers zetten veel luchtvaartmaatschappijen hun beste stoelen in bepaalde periodes van het jaar in de uitverkoop. Houd vakantiedeals, flitsverkopen en andere specials in de gaten.

10. Bied voor een upgrade

Veel luchtvaartmaatschappijen hebben speciale veilingen voor passagiers in de economy en premium economy. De luchtvaartmaatschappijen nemen contact op met de vliegers en geven hen de mogelijkheid om via online veilingen te bieden op premium cabines en luxe ervaring met stoelen in business class. Verrassend genoeg hebben sommige mensen het geluk om business class-upgrades te boeken met verbazingwekkend lage biedingen!

Waarschuwing: vermijd Mileage Brokers

Veel reizigers worden overspoeld door een van de tientallen vallen die zijn opgezet door kilometermakelaars, die verleidelijk lage tarieven bieden voor zakelijke vliegtickets, vooral voor langeafstandsvluchten. Sommige tarieven lijken misschien te mooi om waar te zijn…omdat ze dat ook zijn.

Aanbiedingen die worden verkocht door kilometermakelaars zijn vaak gebaseerd op ongebruikte mijlen die zijn gekocht bij bedrijven, wat strikt in strijd is met de servicevoorwaarden van luchtvaartmaatschappijen en in sommige gevallen tegen de wet. Als u wordt betrapt, zijn de straffen onder meer het verlies van uw upgrade, uw ticket, uw ledenvoordelen en verzamelde miles.

Vliegen in business class is een veel betere ervaring dan een economy-vlucht, maar een geweldige deal krijgen waarmee u gratis of tegen een lager dan normaal tarief kunt upgraden, zal geen wandeling in het park zijn. Je hebt geduld, ijver en slim denken nodig… of deskundige hulp.

Bent u klaar om het goedkoopste business class ticket te vinden? Neem vandaag nog contact op met een van onze ervaren businessclass-agenten!

Meer informatie over Business Class-vluchten

Aanbiedingen voor Business Class-vluchten