Tips voor het boeken van het goedkoopste First & Business Class-ticket

Inhoudsopgave


Een vlucht boeken is tegenwoordig gemakkelijk, maar het kan een moeilijke taak worden als je niet kunt vinden wat je zoekt of als je te veel keuzes hebt. De volgende 13 tips kunnen u helpen bij het vinden van het goedkoopste Business Class-ticket naar uw bestemming (lees hier mijn tips voor het vinden van goedkope Business- en First Class-tickets).

Denk je dat ik er een ben vergeten? Deel je eigen tips in de opmerkingen sectieof neem mijn peiling onderstaand.

 • Boek zo vroeg mogelijk. Tijd is de sleutel om de beste Business & First Class-deals te krijgen, aangezien de prijzen erg hoog zijn wanneer u een last-minute boeking moet maken.
 • Vlieg tijdens de schoolvakanties aangezien de zaken in deze periode de neiging hebben om te vertragen en luchtvaartmaatschappijen hun Business / First Class-stoelen niet kunnen vullen, waardoor ze tegen gereduceerde prijzen worden verkocht.
 • Flexibel zijn: het toevoegen van een paar dagen voor of na uw geplande reisdata kan het tarief verlagen.
 • Voeg een … toe zaterdagnacht blijven om het tarief verder te verlagen.
 • Vermijd drukke zakelijke reisdagen zoals maandag (ochtend) en vrijdag (avond), aangezien dit de meest populaire tijden zijn voor zakenmensen om te vliegen, waardoor de vraag toeneemt en de beschikbaarheid van stoelen wordt beperkt.
 • Reserveer je ticket op dinsdagmiddag. Uit een onderzoek van Farecompare bleek dat dit de beste tijd was om vliegtickets te kopen, aangezien luchtvaartmaatschappijen op dinsdag vaak tickets met korting uitgeven.
 • Gebruik de vliegticketszoekmachine Kayak, mijn persoonlijke favoriet. De laatste controleert de prijs van uw aangevraagde vlucht op talloze sites tegelijk, waaronder Orbitz en Cheaptickets, en biedt flexibiliteit in uw reisdata. Echter, Kajak geeft niet alle prijzen weer, dus vergeet niet om ook andere zoekmachines voor vliegtickets en online ticketverkopers te bekijken: Hipmunk, Momondo, Hotwire, Skyscanner, Expedia en Travelocity.
 • Matrix is ​​de ITA-software die Kayak, Orbitz, Cheaptickets en veel tools van luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus aanstuurt. Maar u kunt al hun advertenties en opmerkingen overslaan en zoeken Matrix zichzelf voor de no-nonsense primeur van goedkoop vliegen.
 • Zoek naar goedkope tarieven op de de officiële website van de luchtvaartmaatschappij. Dit is een tip die vaak over het hoofd wordt gezien, maar die zeker de moeite waard is, aangezien luchtvaartmaatschappijen particuliere Business/First Class-verkopen kunnen organiseren die alleen toegankelijk zijn via hun website.
 • Maak gebruik van de websites Flyfirst, Skylux Travel en Etravelbid die zich allemaal richten op Business/First Class deals. Etravelbid werkt bijzonder goed voor last-minute reizigers, omdat het onderhandelt over Business Class-tarieven met korting (zelfs tot de dag voor vertrek) zonder voorafgaande aankoop of verblijf op zaterdagavond.
 • Gebruikmaken van zakelijke code reiskortingen dat uw bedrijf mogelijk rechtstreeks met de luchtvaartmaatschappij heeft onderhandeld.
 • Schrijf je in voor een premium creditcard. Sommige premium creditcards (bijv. American Express) bieden twee-voor-één aanbiedingen op vliegtickets in Business of First Class.
 • Vlieg gratis of ontvang een gratis upgrade van Economy naar Business of First Class door lid te worden van de loyaliteitsprogramma van een luchtvaartmaatschappij.


*** Volg me op TwitterenInstagram en Facebook voor een dagelijkse momentje reisinspiratie ***