Wie kan in Business Class reizen voor RTW-vluchten

Inhoudsopgave
Geplaatst in: Business class

Business class heeft een reputatie opgebouwd voor het bedienen van de “elite” met luxe en voorzieningen die alleen een selecte groep mensen zich kan veroorloven. Maar in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan iedereen business class reizigerstickets kopen. Of u nu op doorreis bent om familie te bezoeken, voor uw plezier een ander land bezoekt of voor een zakenreis over de Stille Oceaan vliegt, u heeft de vrijheid om business class te vliegen.

Tickets voor Business Class Round the World-vluchten zijn een populaire optie voor alle reizigers vanwege het comfort dat u tijdens de vlucht kunt genieten. Business class-tickets bieden meer ruimte om je uit te strekken, toegang tot exclusieve lounges op luchthavens, wifi tijdens de vlucht en opties voor vroeg instappen.

Als u geen business class-ticket voor de volle prijs wilt kopen, hebben luchtvaartmaatschappijen mogelijk onverkochte stoelen te koop tegen gereduceerde tarieven. U kunt zelfs frequent flyer-miles gebruiken om in te wisselen voor klasse-upgrades.

Terwijl vliegende touringcars vaak worden gebruikt voor korte reizen, is reizen in premiumklasse perfect voor lange reizen en internationaal reizen. Om de beste waarde voor uw ticket te krijgen, wordt u aangeraden een vlucht van zes uur of langer te zoeken in plaats van een korte reis met één tussenstop. De voordelen van het zitten in business class gaan veel verder dan snacks en een frisdrank die u krijgt als u in een touringcar vliegt.

Compensaties toegevoegd

Wanneer u een businessclass-ticket koopt, kunnen luchtvaartmaatschappijen compensaties buiten het vliegtuig in rekening brengen, zoals ophalen van de luchthaven en exclusieve toegang tot luchthavenlounges. Luchtvaartmaatschappijen kunnen ook hotelkamers opnemen voor internationale overstapvluchten.

Deze extra’s helpen u te ontspannen en comfortabel te blijven tijdens uw reis, in plaats van last te hebben van een jetlag.

Verbeterde voorzieningen

In vergelijking met een touringcar zijn accommodaties in business class inclusief een cabinesteward en extra voorzieningen. Zo heb je meer drankmogelijkheden – inclusief gratis alcoholische dranken – kussens en ruimere stoelen. Er is een dubbele afstand tussen elke stoel voor extra ruimte, en de stoelbreedte neemt toe tot 22 inch in plaats van 17 inch in een touringcar.

Andere luxe zijn onder meer persoonlijke videoschermen, voedingspoorten voor laptops en telefoons en gastronomische gerechten. Gratis Wi-Fi is ook beschikbaar om u te helpen bij het uitvoeren van uw werk in het vliegtuig. Terwijl economy class vaak krap is, heeft business class ruimte om je uit te strekken.

Business Class-tickets van Vliegtickets.com

Vliegtickets.com biedt de beste tarieven voor business class over de hele wereld met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Wij zijn een gespecialiseerd reisbureau waar 60-65% van de tickets die we verkopen business class around the world tickets zijn. Onze experts maken het nog handiger omdat u de WhatsApp-messenger kunt gebruiken om 24 uur per dag met ons te communiceren terwijl u reist.

Begin vandaag nog met het plannen van uw wereldreis en ontvang een gratis offerte van onze reisexperts.