Algemene voorwaarden

Vuelandia bemiddelt tussen u en de verschillende dienstverlenende partijen. Vuelandia kan een reservering voor u maken en verleent deze dienst in opdracht van u. Vuelandia brengt dan een overeenkomst tot stand tussen u en de door u gekozen dienstverlener. Vuelandia is zelf geen partij bij de uiteindelijke overeenkomst en of uitvoer.

Vuelandia kan bijvoorbeeld reserveringen maken voor losse vliegtickets, autohuur, hotelkamers en verzekeringen voor u afsluiten. Na het definitief maken van de bestelling kunt u geen gebruik meer maken van het wettelijke herroepingsrecht, daar deze is uitgesloten voor diensten betreffende logies en vervoer. Dit houdt in dat u de overeenkomst niet meer kosteloos kunt ontbinden.

Vuelandia is niet aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de via haar gereserveerde diensten. Hierop zijn meestal de leveringsvoorwaarden van de betrokken dienstverlener, bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappij of hotelier, van toepassing. Deze voorwaarden kunt u rechtstreeks bij de dienstverlener verkrijgen of kunnen op verzoek worden toegezonden. Vuelandia is uiteraard wel verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van haar dienstverlening.

U draagt zelf het risico voor de aansluiting van de verschillende geboekte diensten. Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met de Voorwaarden van de ANVR alsmede onze Algemene Voorwaarden.