KLM vluchten

Inleiding: waarom vliegen met KLM?

Er zijn een paar redenen waarom u met KLM of Transavia zou willen vliegen. Ten eerste bieden beide luchtvaartmaatschappijen een goed product, met veel beenruimte en diverse in-flight entertainment mogelijkheden. Ten tweede zijn het beide betrouwbare luchtvaartmaatschappijen, met een goede staat van dienst op het gebied van veiligheid. Tot slot hebben zowel KLM als Transavia vaak goede deals op vluchten, zodat je geld kunt besparen op je reis.

Er zijn veel redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om met KLM te vliegen. Ten eerste is KLM de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld en vliegt ze al sinds 1919 passagiers. Dat betekent dat ze veel ervaring heeft met het bieden van een geweldige vliegervaring. KLM maakt ook deel uit van de oneworld-alliantie, wat betekent dat je als passagier toegang hebt tot vluchten op meer dan 1.000 bestemmingen wereldwijd. Bovendien vindt u met het uitgebreide routenetwerk van KLM waarschijnlijk een vlucht die bij u past. KLM biedt ook geweldige voorzieningen tijdens de vlucht, waaronder wifi en comfortabele stoelen. Dus als je op zoek bent naar een geweldige luchtvaartmaatschappij met veel opties en een goede klantenservice, dan is KLM zeker het overwegen waard.

Een KLM vlucht boeken: waar moet je op letten?

Bij het boeken van een KLM-vlucht zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Vergelijk eerst altijd prijzen op verschillende websites om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt. Ten tweede, zorg ervoor dat u op de hoogte bent van eventuele beperkingen of bagagekosten die van toepassing kunnen zijn. En tot slot, controleer het schema van de luchtvaartmaatschappij en zorg ervoor dat uw vlucht op de juiste tijden vertrekt en aankomt.

Bagagevrijdom KLM: wat mag je meenemen op je vlucht?

Bijna alle luchtvaartmaatschappijen hebben beperkingen op wat passagiers aan boord mogen meenemen. KLM is daarop geen uitzondering en heeft een aantal bagagevrijstellingen ingevoerd om ervoor te zorgen dat iedereen die met de luchtvaartmaatschappij reist dit op een ordelijke en veilige manier kan doen.

Het goede nieuws is dat de bagagevrijdom van KLM relatief ruim is en dat de meeste passagiers ten minste één stuk ruimbagage gratis kunnen meenemen. Het maximale gewicht voor een enkele tas is 23 kg, maar houd er rekening mee dat voor sommige items, zoals golfclubs of ski’s, een toeslag in rekening kan worden gebracht.

De toegestane hoeveelheid handbagage is ook genereus, waarbij de meeste passagiers één item mogen meenemen van niet meer dan 56x45x25 cm en maximaal 7 kg. Het is echter mogelijk dat bepaalde items, zoals muziekinstrumenten of grote sportuitrustingen, moeten worden ingecheckt.

Service aan boord KLM: wat kunt u aan boord van uw vlucht verwachten

Vliegen met KLM is een unieke ervaring. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, zorgt onze bemanning ervoor dat u zich thuis voelt. Ons doel is om u een uitstekende service te bieden en ervoor te zorgen dat uw vlucht zo comfortabel mogelijk is. Dus wat kunt u verwachten aan boord van uw KLM-vlucht?

Eerst en vooral zal onze bemanning attent en gastvrij zijn. We zullen er alles aan doen om uw vlucht aangenaam te maken. Daarnaast bieden we een scala aan faciliteiten en diensten om uw reis comfortabeler te maken.

Luchthavens: luchthavens bediend door KLM

KLM bedient de volgende luchthavens: Amsterdam Schiphol, Atlanta Hartsfield-Jackson, Beijing Capital, Boston Logan, Chicago O’Hare, Dallas/Fort Worth, Detroit Metropolitan Wayne County, Dubai International, Hong Kong International, Houston George Bush Intercontinental, Los Angeles International , Miami International, Minneapolis-Saint Paul International, New York John F. Kennedy International Airport en Newark Liberty International Airport.

Frequent flyer-programma’s KLM: Miles sparen en gebruiken

Er zijn een paar verschillende KLM frequent flyer-programma’s die leden verschillende manieren bieden om mijlen te sparen en te gebruiken. Het Flying Blue-programma is het belangrijkste en biedt leden de kans om mijlen te verdienen elke keer dat ze met KLM of een van haar partners vliegen. Leden kunnen ook bonusmiles verdienen door gebruik te maken van de Flying Blue-creditcard of door deel te nemen aan speciale acties.

Miles kunnen worden ingewisseld voor gratis vluchten, upgrades en andere beloningen, zoals autoverhuurkortingen of hotelovernachtingen. Ze kunnen ook worden gebruikt om belastingen en toeslagen op awardtickets te betalen. En als er niet genoeg mijlen op uw account staan om de kosten van een gewenste beloning te dekken, kunt u Betalen met mijlen gebruiken om deze contant te betalen.

Om van deze voordelen te profiteren, moet u zich aanmelden voor een Flying Blue-account.